TYRAAISYAH


Entries About Linkies Quote Random Instagram TWITTER FOLLOW DASHBOARD
The Webmistress

Welcome peeps !
Tagbord

Exchange Link open
No "Follow You, Follow back"
Harsh Words Are not Allowed

Old Entries



Credits


Basecode/Template : AtinTory .
Editor : Leya Yeolly
Images : WeHeartIt
music : irondj
Header : BaekYeol
The Bridemaids



Assalamualaikum.

Hello gais. Welcome to the whole new look of my website. How was it? Beautiful rite?  
Maka semua pun berhuhuhu. Okay staph!. Entry hari ni its about me being a bridesmaid to my aunt. /huhu/ 

Cik Siti SELAMAT PENGANTIN BARU. InsyaAllah till Jannah.

  
Cerita dia sekarang I want to tell you yang kitorang yang sebenarnya over masa ikut photoshoot pengantin. Hahaha let the pictures tells the situation.





in those photos featuring 
(the pengantin baru, me, kak salwa, maksu tuty, wirdani & wanis plus cousin taufik yang sudi jadi photographer tak akan dibayar heh)
  dan actually banyak gambar kitorang dekat photographer.

Majlis perkahwinan ni juga merupakan family gathering bagi family sebelah mama. You guys dont wanna know berapa panjang salasilah keluarga sebelah ni. They called themselves as  

Generasi Mutakhir Hj Manap / Shahdan Generation.


 you can see me acah acah cute kat situ / heh/

Pastu memang tradisi orang berketurunan Jawa ni waktu majlis perkahwinan ni ada buat macam macam persembahan Kuda Kepang ataupun Barongan. Kuda Kepang sure korang selalu dengar kan? Kalau yang barongan ni seram sikit tapi sama je dua dua melibatkan spirits.

/its Jawa people stuff gais just nailed it/

video 
 

 Tu ha yang letak kat tiang elektrik tu. They will use the bigger thingy like emm
 contohnya macam ni

its kindoff scary and kids will be running towards their parents / heh/  
I dont have any video to show the bigger barongan.